חייגו עכשיו :  054-649-4270

חניה חינם בשפע

כתובת :  ביאליק 78, רמת גן

צמוד לרכבת במרחק הליכה קצר

השאיר פרטים ונחזור אליך בהדקם



תבשיל שעועית אדומה עם טחינה

1 כוס שעועית אדומה מושרת

2 גזרים מגורדים

1 בצל קטן קצוץ

מלח

טחינה (ראה "טחינה ביתית" קטגורית "סלטים")

אופן ההכנה

להשרות שעועית אדומה למשך 24-48 שעות (להחליף מים מידי פעם) לבשל את השעועית האדומה למשך 45 בסיר לחץ או בסיר למשך שעה וחצי (לבדוק מים בסיר מידי פעם) ללא מלח עד שהשעועית האדומה רכה

לקחת מחבת ולטגן במעט שמן קנולה או חמניות את הבצל עד שיזהיב קלות ולהוסיף את הגזר המגורד ולערבב למשך 1 דקה על אש גבוהה,להוסיף את השעועית האדומה ומעט מלח.

לקחת צלחת מרק להוסיף את התבשיל בצלחת ולהוסיף מעל טחינה (לא צמיגית מידי)

אפשר לקשט במעט כמון מעל התבשיל ופטרוזילה או כוסברה קצוצה.

*"טחינה ביתית" ראה בקטגורית "סלטים".

 

אל תעבירו יום נוסף עם תחושת כאב או חוסר נוחות!

הרגישו בנוח ליצור איתי קשר בכל דילמה ושאלה הנוגעת למצבכם הבריאותי




עוד בנושא

קידום אתרים בגוגל קידום אתרים בגוגל